Firmagaver/Premier

Firmagaver

Vi har over 20 års erfaring som leverandør av eksklusive firmagaver til bedrifter. Produktene blir svært godt mottatt av de ansatte. Vi opplever at bedrifter ofte gir krystall som gaver over mange år siden de ansatte ønsker å fylle opp hele serier av glass.

Alle firmagaver leveres ferdig innpakket i gavepapir inkludert i prisen. Gravering av produkter med f.eks. firmalogo, firmanavn, slagord eller annet er mulig mot et lite tilegg i prisen.

Vår typiske firmakunde gir gjerne sine ansatte 2 glass per år, der den ansatte selv får anledning til å velge glass og mønster. Se vår produktside for å se våre mest populære produkter.

Skattefrie summer for gaver til ansatte:

5.000 kr – Gave til den ansatte pr år.

8.000 kr – Den ansatte har vært ansatt i bedriften i 20, 30, 40, 50 eller 60 år.
4.000 kr – Den ansatte gifter seg, eller fyller 50, 60, 70, 75 eller 80 år.
4.000 kr – Den ansatte går av med pensjon, eller slutter etter minst 10 år i bedriften.
4.000 kr – Bedriften fyller 25 år eller antall år er delelig med 25.

Premier og spesialprodukter

Vi kan levere premier tilpasset nærmest alle sports- og bedriftarrangementer. Dersom gravering er ønskelig utfører Heritage Irish Crystal en serie ulike graveringsmetoder for å gi produktet en perfekt utførelse.

En premie fra Heritage Irish Crystal, blir en premie i ordets rette forstand. Munnblåst og håndslipt blir krystallet formet slik det har blitt gjort i over 200 år. Resultatet blir et krystallprodukt av fineste kvalitet, som skinner i alle regnbuens farger.

krystall glass
krystall premie